>>Pallets op maat
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Pallets op maat 2019-01-19T20:09:52+00:00

Pallets op maat laten maken

Wil je graag pallets op maat laten maken? De meestvoorkomende pallet in Europa heeft een pallet afmeting van 80×120 cm. Zo kan dit type pallet ongeveer 2000 kilogram ‘dragen’ en is hiermee uitermate geschikt voor transport. Toch kan het voorkomen dat je een pallet nodig hebt met een “afwijkende maat”. Je komt dan al snel bij op maat gemaakte pallets. Bij een pallet op maat kun je ervoor zorgen dat hetgeen je wilt vervoeren, precies op de pallet past. Het is mogelijk de lading te zekeren op de pallet.

We kijken samen met jou precies wat je product nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd met een passende oplossing te komen. Zo kijken we samen met je naar de gewenste afmeting, constructie, houtsoort en behandeling. Al onze pallets op maat voldoen aan de ISPM 15 norm.

Op maat gemaakte pallets voor particulieren

Naast transportbedrijven is er een steeds groeiende behoefte aan op maat gemaakte pallets onder de particulieren. Consumenten zijn met name op zoek naar pallets op maat voor het maken van een pallet bed. Met de huidige standaard maten komen deze net niet altijd even lekker uit. Klik hieronder voor pallets op maat:

pallet op maat voor particulieren
pallets op maat laten maken

Jouw pallets op maat laten maken? Neem nu contact op

Wanneer je een vraag hebt over het op maat laten maken van pallets, raden wij je aan contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier. Natuurlijk kun je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever een persoonlijke afspraak om uw wensen omtrent een pallet op maat te bespreken? Ook dat is mogelijk in Nijmegen!

Geen zin om te schuren? Koop geschaafde pallets
PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.