FAQs

Webshop

Categorieën: Bestellen, Webshop

Voor alle contact informatie over PalletDiscounter.nl, waaronder de openingstijden van onze afhaallocatie, ga naar de contactpagina van onze website, www.palletdiscounter.nl

U kunt artikelen bestellen via de webshop voor grotere aantallen of specifieke wensen kunt u ons ook het beste direct even een email sturen via de contact pagina of ons even bellen op nummer +31 (0)24 – 33 33 099

Categorie: Webshop

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. De hygiënische maatregelen die we extra hebben genomen: online bestellingen worden verzonden vanuit ons eigen magazijn; deze ruimte is alleen toegankelijk voor onze medewerkers; gebruiksgereedschappen, trolleys en werkbladen worden regelmatig gedesinfecteerd. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Categorie: Webshop

PalletDiscounter.nl maakt gebruik van mollie.com voor het verwerken van de betalingen. Hier hebben wij niets dan goede ervaringen mee en je kan er eenvoudig en snel jou persoonlijke voorkeur gebruiken om je betaling te verwerken.

Mollie.com accepteert onder andere iDeal, Creditcards en PayPal betalingen.

Categorie: Webshop

Onze webshop is altijd open, je kan bij ons 24/7 bestellingen plaatsen.

Verzenden

Categorie: Verzenden

In het betalingsproces kunt u kiezen voor een ander afleveradres dan het factuur adres. Let wel, voor het versturen naar de Wadden- of Zeeuwse eilanden zijn wij genoodzaakt een extra afgifte te berekenen in verband met de tol en ferry kosten!

Bij twijfel of vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen:

Bestellen

Categorieën: Bestellen, Webshop

Voor alle contact informatie over PalletDiscounter.nl, waaronder de openingstijden van onze afhaallocatie, ga naar de contactpagina van onze website, www.palletdiscounter.nl

U kunt artikelen bestellen via de webshop voor grotere aantallen of specifieke wensen kunt u ons ook het beste direct even een email sturen via de contact pagina of ons even bellen op nummer +31 (0)24 – 33 33 099

Categorie: Bestellen

Je kan een bestelling alleen annuleren indien deze nog niet verzonden is. Neem na de ontvangst van je bevestiging zo spoedig mogelijk contact op met PalletDiscounter. email: info@palletdiscounter.nl of bel naar 024 – 333 30 99 of b.g.g. 06 12 12 42 11

Pallets

Categorie: Pallets

Legale productie en reparatie van EPAL/EURO-pallets is voorbehouden aan bedrijven met een door EPAL afgegeven licentie. De europallets maken deel uit van een palletpool, waarin zij kunnen worden uitgewisseld. Binnen dit systeem is de garantie van een constante kwaliteit van de europallets van groot belang.

De productie van nieuwe pallets en het sorteren en repareren van gebruikte pallets is gebonden aan regels.Het monitoren van de kwaliteit van de pallets en van het productie- en reparatieproces gebeurt door de nationale spoorwegen van de bij UIC aangesloten landen.

Op verzoek van belanghebbenden is in 1991 de European Pallet Association, kortweg EPAL, opgericht. UIC heeft aan EPAL de bevoegdheid verleend om haar rol in kwaliteitsbevordering over te nemen.

LICENTIE VERPLICHT

Om te garanderen dat de roulerende pallets kwalitatief hoogwaardig zijn, mogen de merktekens EUR en EPAL niet zomaar op een pallet worden aangebracht.

Een producent of reparateur mag deze beschermde tekens slechts aanbrengen, en daarmee een EPAL-pallet produceren of repareren, als er door EPAL aan dat bedrijf een licentie is verleend.

Om deze licentie te verkrijgen moeten bedrijven aantonen dat door hen geproduceerde of gerepareerde pallets aan de normen van EPAL en UIC voldoen. Daarnaast worden zij met regelmaat door de onafhankelijke controle-instanties aan een controle onderworpen.

Categorie: Pallets

Steeds meer landen stellen eisen aan houten pallets en houtenverpakkingsmaterialen conform de ISPM 15 norm. Van PalletDiscounter / Capa Pallets BV kan leveren volgens deze ISPM 15 norm.

Als u bij uw bestelling of offerte aanvraag aangeeft dat u uw pallets voor exportdoeleinden wilt gebruiken, dan zorgen wij voor de vereiste certificering.

Wat is de ISPM NO. 15?

ISPM no. 15: Wereldstandaard Fytosanitaire maatregelen houten verpakkingen: Informatie voor gebruikers van houten verpakkingen (pallets, kisten, exportverpakkingen).

De International Plant Protection Convention (IPPC), onderdeel van de wereldvoedselorganisatie FAO, heeft met inzet van een groot aantal deskundigen gewerkt aan een wereldwijde norm. Daarin zijn een aantal gestandaardiseerde maatregelen opgenomen die kunnen worden toegepast op houten verpakkingen. Deze maatregelen voorkomen het risico van verspreiding van levend ongedierte. Als resultaat zijn de ‘Guidelines for regulating Wood Packaging material in International Trade – ISPM no. 15’ opgesteld.

De wereldstandaard is geaccepteerd in maart 2002 en vanaf dat moment wordt de standaard door diverse landen geimplementeerd. Zo zal naar verwachting de standaard met ingang van 1 januari 2004 worden doorgevoerd in landen als De Verenigde Staten, Canada, Mexico en China. De Europese Unie gaat maatregelen opleggen aan derde landen bij import in de EU.

Meer infomatie vindt u op:
Wikipedia

Tag: Pallets