Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Amsterdam 2018-10-20T13:36:52+00:00

Zakelijk pallets inkopen voor bedrijven en logistiek in Amsterdam

Je kunt als particulier pallets bestellen , maar daarnaast kun je ook als bedrijf in Amsterdam zakelijk pallets inkopen. PalletDiscounter de juiste partner voor het bevoorraden van pallets voor jouw magazijn of ieder ander logistiek bedrijf. Of je nu wekelijks een paar duizend gebruikte europallets nodig hebt of maandelijks een voorraad nieuwe europallets koopt, grote volumes zijn bij PalletDiscounter geen probleem. Is er de behoefte aan pallets voor tijdelijke duur? Dan kun je ook pallets huren bij ons.

Waarom als bedrijf kiezen voor PalletDiscounter?

Met de samenwerking van onze twee zusterbedrijven Capa Pallets B.V. en Palletservice B.V. garanderen wij onze gemaakte afspraken voor de levering van meer dan 30 type houten en/of kunststof pallets in grote volumes.

Palletservice bv
Capa Pallets B.V.
Capa PalletDiscounter B.V.
zakelijk pallets kopen amsterdam

Pallets inkopen als logistiek bedrijf in Amsterdam

Ben je directeur of logistiek manager van een bedrijf in de logistiek of transport sector in Amsterdam of omgeving? Dan kun je bij PalletDiscounter een offerte aanvragen voor het zakelijk bestellen van pallets. Wij bieden zeer concurrerende prijzen aan ondanks de schaarste op de houtmarkt. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring en kennen hierdoor de markt door en door. Met het juiste netwerk komen wij altijd aan FSC gecertificeerd hout welke wij gebruiken voor het produceren en repareren van houten pallets. Dit vinden we bij PalletDiscounter belangrijk, omdat wij duurzaamheid en het behoud van bossen nastreven.

Pallets op maat laten maken voor het MKB Amsterdam

Naast de “standaard pallets” kun je ook op aanvraag houten pallets op maat laten maken. Met onze robot voeren we de juiste gegevens in van de gewenste maat en binnen no time kunnen wij deze leveren voor het MKB. Het zakelijk inkopen van pallets in Amsterdam kunnen we hierdoor goedkoop aanbieden.

Als bedrijf in Amsterdam Zakelijk pallets kopen tegen lage prijzen

Wanneer je in Amsterdam als bedrijf in het MKB zakelijk pallets wilt kopen dan betekent dit dat je bij ons inkoopt tegen lage prijzen. We bespreken het aantal te leveren houten pallets of kunststof pallets en met welke frequentie.

Zakelijke offerte aanvragen?

Op zoek naar een betrouwbare pallet leverancier voor jouw bedrijf in Amsterdam? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij PalletDiscounter en we reageren binnen 1 uur. Gegarandeerd!

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.