>>>>Haarlemmermeer
Al onze prijzen zijn exclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Haarlemmermeer 2019-03-10T21:49:58+00:00

Pallets kopen Haarlemmermeer

Wil je graag pallets kopen en ben je als particulier of bedrijf zijnde gevestigd in Haarlemmermeer? PalletDiscounter levert en bezorgt jouw houten pallets of kunststof pallets door heel Nederland en dus ook in Haarlemmermeer en omstreken.

pallets kopen haarlemmermeer

Pallets inkopen als bedrijf in Haarlemmermeer

Pallets (in)kopen voor export buiten Europa? Deze snel op de door jou gewenste locatie laten leveren in de stad Haarlemmermeer? Bestel dan gemakkelijk en snel de juiste pallets via de webshop van PalletDiscounter!

Wij hebben verschillende soorten op voorraad en kunnen deze in Noord-Holland, Nederland en buitenland leveren:

  • De 1e keus Europallets: Deze pallets zijn blank van kleur en zo goed als nieuw,
  • de gebruikte Europallets zijn donkerder van kleur
  • en de nieuwe Europallets worden HT/KD (HeatTreated / KilnDried) geleverd.

Al deze pallets zijn gefabriceerd volgens de EPAL normen. EPAL is het instituut dat de normen van de pallet opstelt en bewaakt. Onze licentienummers bij de EPAL zijn:

Gebruikte (Euro) pallets kopen direct uit magazijn

Indien je gebruikte (Euro) pallets uit het magazijn wilt kopen en komen halen in de provincie van Noord-Holland ben je van harte welkom. Hierdoor bespaar je transportkosten. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dan kunnen wij deze op locatie in Haarlemmermeer bezorgen. Wij beschikken over eigen vrachtwagens die snel op de gewenste locatie zijn met de gewenste pallets. Met een breed assortiment en aanvullende diensten zorgen wij voor een totale pallet oplossing.

HT Europallets online bestellen bij PalletDiscounter

Heb je HT Europallets nodig? Koop dan de nieuwe pallets bij PalletDiscounter. Deze zijn allemaal HeatTreated conform de ISPM15 richtlijnen. Dit betekent dat ze op de juiste manier behandeld zijn ter voorkoming van het verspreiden van ongedierte en insecten. Voor export buiten Europa is dit een vereiste. Deze pallets herken je aan het speciale merkteken. Ben je benieuwd of jouw pallet wel of niet behandelt moet zijn? Via onze website kun je de internationale eisen doorlezen. Uiteraard kunnen wij jou hier meer over vertellen.

(Euro) pallets kopen en bezorgen in Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland? Bestel gemakkelijk en snel bij De PalletDiscounter! Vul rechts het formulier in (envelop icoon) voor vragen.

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden

De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 101 reviews.