Méér dan 30 soorten pallets | PalletDiscounter

Online Pallets en Palletkussens kopen bij PalletDiscounter.nl

Online Pallets en/of Palletkussens kopen via de webshop van PalletDiscounter is zeer eenvoudig voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Naast pallets verkopen wij de handgemaakte kwaliteitskussens van KIDA LIVING, met maar liefst 7 kg vulling in de zitkussens!

Voor levering naar Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden zijn wij genoodzaakt een extra afgifte te berekenen in verband met de ferry’s. Na uw bestelling zullen wij hier contact over opnemen.

Je hebt de keuze uit meer dan 30 soorten pallets. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld de: Amerikaanse pallet, bananen pallet, blokpallet, cp pallet, display pallet, euro pallet, vierkante pallet en accessoires. We leveren zowel nieuwe als gebruikte pallets in houten en kunststof (plastic pallets) varianten. Hierbij hanteren wij zeer voordelige tarieven. Ook voor logistieke middelen of transport kun je bij PalletDiscounter terecht.

HOUTEN PALLETS OP MAAT LATEN MAKEN

Staat jouw pallet formaat er niet tussen? Bij PalletDiscounter ben je ook aan het juiste adres wanneer je houten pallets op maat wilt laten maken. Zo hebben we altijd een gepaste oplossing voor jouw transport- of opslagvraagstuk. Staat het product van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op via 024 – 33 33 099 of stuur een bericht met ons contactformulier