Zelf een pallet tuinmeubel maken

Lounge en andere tuinmeubels van pallets

De zomer is weer onderweg en wat is er nou lekkerder en rustiger dan je eigen achtertuin of balkon? Om je op weg te helpen willen we je hier wat ideetjes proberen te geven over de mogelijkheid om met gebruik van pallets je eigen pallet tuinmeubel te maken en je terras of balkon om te toveren tot de oase van jou dromen.

Zelf tuinmeubels maken?

Ben jij van plan om een je eigen tuinmeubels te maken of kijk je rond op het internet om de mooiste en leukste ideeën te bekijken ter inspiratie? Wij helpen je graag met het vinden van de ideale meubels voor jou tuin. Of je nu zelf handig bent of bijvoorbeeld een mooie loungebank van pallets wilt laten maken door je buurman, neef of een onbekende, het is altijd goed om zelf ideeën op te doen voor jouw droomtuin of -balkon. Met onze voorbeelden geven we je graag wat inspiratie en lichten we een tipje van de sluier op in pallets-land.

Misschien geniet jij binnenkort ook in een tuin-lounge van pallets gemaakt!

Het meest eenvoudige pallet tuinmeubel dat er is

Je hebt loungebanken en je hebt loungebanken en de ene loungebank gemaakt van pallets is de andere niet. Houd jij van het rauwe uiterlijk van de originele pallets en vind je dat perfect passen in je tuin of op je balkon? Dan is jouw palletbank zo in elkaar gezet. Neem een paar pallets, leg ze tegen elkaar en je kussens kunnen er eigenlijk al op. Wil je nog een mooie rugleuning creëren? Ook dat is zo gepiept!

Natuurlijk moet je er wel nog wat moeite voor doen om met schroeven e.e.a. bij elkaar te houden, al is dat voor op elkaar liggende pallets niet echt noodzakelijk wegens het gewicht. Uiteraard zorg je er ook voor dat de pallets waar jouw meubel mee is gemaakt straks splintervrij zijn. Is deze versie jou toch wat al te simpel? Bekijk dan snel onze volgende optie!

De mooi afgewerkte loungebank

Wil je graag een palletbank die net iets minder eenvoudig lijkt? Dan is dit model waarschijnlijk een betere optie dan de vorige. Hier zie je nog steeds de vorm van de houten pallets onder de kussens, maar is de uitstraling een stuk chiquer. Ook de rugleuning van deze leuke bank is gemaakt van pallethout maar ziet er weer heel anders uit. En heb je de leuke koffietafel gezien van pallethout? Die past er perfect bij.

Mooi wit is niet lelijk

Houd je van een ruimtelijke tuin of balkon en kies je graag voor wit bij het inrichten van je tuin? Ook als je kiest voor een loungebank gemaakt van pallets is wit een uitstekende keuze. Zeker als je voor een paar afwijkende kleuren kiest die er lekker uitspringen geeft een wit bank met gekleurde kussens van KIDA Living een prachtig resultaat. Heb je al bedacht hoe je bijpassende koffietafel eruit gaat zien? Misschien wordt die ook wel gemaakt van wit geverfde pallets.

Gekleurde pallet voor je tuinmeubel zijn gezellig

Of je nu een palletbank wilt maken voor je tiener of kiest voor een vrolijke lounge groep voor je eigen tuin, een gekleurde bank is altijd extra leuk! Houdt jouw zoon of dochter van felle kleuren of wordt het grijs met zwart? Ga jij voor lekker groen of kies je toch liever cool blauw? Wat je ook besluit, als je van kleuren houdt is een palletbank altijd een succes!

Doe eens gek en kies voor een hangende palletbank

Wil je een keer een heel ander pallet tuinmeubel maken en lijkt een hangende bank je helemaal het einde? Wij geven je groot gelijk. Met een swingende lounge bank waar je lekker in heen en weer kunt schommelen zul je zeker kunnen chillen. Bovendien staat zo’n hangende bank natuurlijk helemaal eindeloos in je tuin of op je balkon (als je er de ruimte voor hebt natuurlijk).

Maak een hangende bank voor aan je boom, veranda of balkon. Heerlijk toch, die frisse buitenlucht?!

Zelf pallet tuinmeubels maken? Wij helpen je graag!

Wil jij graag je eigen pallet tuinmeubels maken en zoek je naar de juiste pallets voor het beste resultaat?  Bekijk onze pallets en accessoires en of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies over de vele mogelijkheden.