>>>>Tips voor het maken van prachtige palletmeubels
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis

Tips voor het maken van prachtige palletmeubels

De houten pallet of de kunststof pallet waarop goederen kunnen worden opgeslagen en vervoerd, zijn nog altijd populair voor het maken van pallet meubels. Het grote voordeel is dat je er niet diep voor in de buidel hoeft te tasten, soms vind je de pallets ze zelfs gratis. Bovendien heb je er weinig voor nodig: een zaag, schroeven en een beetje verf en lak volstaan meestal al. Een beetje creativiteit en je hebt zo de mooiste pallet meubels ontworpen. Bouwtekeningen zijn meestal overbodig; een foto van een pallet meubelstuk is voldoende.

Op het internet, zoals op Marktplaats, kun je eenvoudig een pallet vinden. Ook kun je ze vaak vinden bij bouwplaatsen of sommige tuincentra. Let er wel even op dat de pallets niet aan het rotten of beschadigd zijn. Het beste is om een stevige en nieuwe Europallet te kopen en geen gebruikte display pallet, die zijn veelal bedoeld voor eenmalig gebruik en dus niet geschikt voor het maken van een prachtig pallet meubel.

Is klussen er bij jou echter niet met de paplepel ingegooid? Geen zorgen: wij geven hier de beste tips om tot de prachtigste meubels van pallets te komen en stellen je voor aan een aantal professionals, indien je een pallet meubelstuk maken écht niet zitten ziet.

Lees gewoon even verder…

Tip 1) Palletbed maken

pallet bed, palletbed

Een pallet bed is misschien wel het populairste pallet meubelstuk! Hij is eenvoudig zelf te maken met een paar schroeven en spijkers. De Europese afmeting van de pallet, ook wel de Euro pallet genoemd, is 80x120cm. Plaats twee pallets naast elkaar – stapel eventueel met nog meer pallets – en gebruik verbindingsplaatjes om de pallets aan elkaar te verbinden, zodat ze tijdens het slapen niet steeds uit elkaar schuiven.

Je kunt vervolgens nog de pallets in de verf zetten voor een bepaalde look, maar wij vinden eigenlijk de natuurlijke kleur van de pallet al zo mooi! Daarnaast kun je er ook nog wieltjes onder plaatsen om het pallet bed makkelijk te verplaatsen. Zorg dan wel voor wieltjes met een rem kliksysteem, zodat het bed niet ongewild verplaatst. Zo ook het pallet bed op deze foto, waarvan de kleur goed past bij het industriële interieur. Het pallet meubelstuk past trouwens sowieso goed bij een industriële inrichting, zo illustreert ook ons volgende voorbeeld.

Door | 2018-10-14T08:45:37+00:00 augustus 3rd, 2018|Pallet meubels|0 Reacties

Geef een reactie

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.