>>, Pallet Bank, Pallet bed, Pallet kast, Pallet loungebank, Pallet meubels, Pallet salontafel, Pallet stoel, Pallet TV Meubel>>Glad Geschaafde Pallets gebruiken voor het maken van Pallet Meubels
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis

Glad Geschaafde Pallets gebruiken voor het maken van Pallet Meubels

Standaard pallets versus Geschaafde pallets

In deze blog op PalletDiscounter lees je de verschillen tussen de glad geschaafde pallets en de standaard pallets. Beiden hebben voor- en nadelen. De vraag is alleen met welk doel je ze gaat gebruiken. Pallets worden naast logistiek gebruik tegenwoordig veel gekocht door consumenten. Het gaat dan vaak om standaard pallets met de bekende formaten. Particulieren kopen de europallet, vanwege de stevigheid en 2e hands europallets makkelijk te verkrijgen zijn voor een voordelige prijs. Het nadeel is dat gebruikte pallets veelal een donkere kleur hebben en behoorlijk wat splinters kunnen bevatten. Het kost veel tijd (en zweet) om ze zelf op te schuren en eventuele kapotte planken te herstellen.

glad geschaafde pallets

Koop nieuw geschaafde pallets voor het maken van meubels

Wil je als particulier zelf een pallet meubel maken dan is het verstandiger om nieuwe glad geschaafde pallets te kopen. Het voordeel is dat deze houten pallets op maat gemaakt zijn en de bovenkant splintervrij is. Bovendien gaat het voornamelijk om het zit- of liggedeelte. De zij- en onderkant zijn niet glad en kun je eventueel nog iets opschuren.

Je betaalt als consument wel iets meer voor glad geschaafde pallets om verschillende redenen:

  1. de pallets worden op maat gemaakt per klant en niet in grote hoeveelheden
  2. de pallets hebben een langere behandeling nodig tijdens het droogproces
  3. het bovendek is glad geschaafd en kost meer tijd

Glad geschaafde pallets op maat gemaakt

Een ander nadeel van de “normale pallets” zijn de standaard maten. Wanneer je bijvoorbeeld een pallet bed wilt maken kom je qua maat niet altijd lekker uit. Bij PalletDiscounter kun je daarom pallets op maat laten maken.

In onze webshop zie je aantal voorbeelden staan, maar we kunnen in principe alle nieuwe pallets maken in ieder formaat. Je kunt kiezen tussen ongeschuurde pallets of gladgeschaafde pallets. Wij adviseren echter om gladgeschaafde pallets te kopen wanneer je er op wilt gaan zitten of liggen. Het bovendek van deze pallets zijn splintervrij en helemaal glad.

geschaafde pallet

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste geschaafde pallet maat?

Ben je van plan om een pallet bed of bank van pallets te maken en heb je vragen welke maat je nodig hebt? Je kunt altijd onze hulp inschakelen bij het maken van de juiste beslissing. Neem gerust contact op en vul het formulier in.

Geef een reactie

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.