Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis

Euro pallet kopen

De euro pallet, de beste pallet voor palletmeubels

Ben jij op zoek naar een euro pallet voor het maken van pallet meubels? Bekijk dan snel ons assortiment. Zoals je al hebt kunnen lezen in onze blog Pallets kopen voor pallet meubels – wat heb je nodig is de euro pallet de beste pallet die je kunt gebruiken als je meubels van pallets wilt maken. De maten sluiten vaak aan op de werkbeschrijvingen, het hout is van een uitstekende kwaliteit en je kunt de pallets zowel gebruiken voor een nieuw of een retro uiterlijk van je meubels. Onze euro pallets zijn eenvoudig online te bestellen en niet duur. Ook de verzendkosten voor het laten leveren van euro pallets zijn laag.

Europallets gebruikt kopen

De euro pallets van Palletdiscounter

Een euro pallet is de meest gebruikte houten pallet in de transport wereld. De euro pallets die wij aanbieden dienen dan ook als transportmiddel, ladingdrager en opslageenheid. Maar natuurlijk dienen deze pallets ook als basis voor palletmeubels. Wil je europallets kopen dan ben je ervan verzekerd dat deze sterk zijn. Eén enkele pallet kan een gewicht dragen van 1000 kilo bij willekeurige belasting, van 1500 kilo als de belasting gelijkmatig is verdeeld, en maar liefst 2000 kilo als die belasting compact en gelijkmatig is verdeeld over het gehele oppervlak. Onze europallets zijn EPAL gecertificeerd en behandeld volgens de ISPM norm. We bieden een groot assortiment euro pallets en hebben verschillende soorten.

Onze euro pallet: de verschillende mogelijkheden

Als je graag palletmeubels wilt maken van europallets heb je bij ons de keuze uit maar liefst drie verschillende soorten pallets.

  1. Nieuwe europallets,
  2. gebruikte europallets 1e keus die slechts een paar keer gebruikt zijn,
  3. gebruikte europallets 2e keus die gebruikt zijn tijdens transport en verkleuringen en beschadigingen vertonen.

Uiteraard krijgen je palletmeubels bij de eerste soort een hele nieuwe look. Bij de laatste soort euro pallet creëer je echter juist een mooie retro look die een bijzondere sfeer geeft in je huis. Natuurlijk zijn al onze europallet soorten budgetvriendelijk, stevig en eenvoudig te bewerken.

De voordelen van een euro pallet

Bestel je bij ons euro pallets, dan ontvang je die direct. In tegenstelling tot onze collega’s hebben wij grote voorraden aan nieuwe en gebruikte europallets waardoor we direct kunnen leveren, hoe veel je er ook wilt. Onze euro pallets hebben bovendien een lage prijs; wij zijn de goedkoopste pallet webshop op het internet. Euro pallets zijn vanwege hun maat een perfecte pallet voor het maken van palletmeubels. Met hun 120 – 80 kun je er elke pallet bank, pallet kast, pallet loungebank, pallet salontafel, pallet stoel of pallet tv meubel van maken. We bieden zelfs ideeën voor pallet plantenbakken en dierenhokken!

Uitstekende kwaliteit euro pallets

Bestel je bij ons je euro pallets, dan ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben naast onze buitenruimte namelijk ook een binnenruimte waar wij jouw euro pallets droog op kunnen slaan. Bovendien hebben we een reparatie afdeling met vakbekwame mensen die onze europallets onder toezicht repareren. Op die manier weet jij zeker dat jouw pallet altijd in optimale staat is.

Wil jij ook een euro pallet bestellen? Kies voor zekerheid en ga voor de beste europallets, een goede service en de hoogwaardige kwaliteit van Palletdiscounter. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

Door | 2018-10-16T11:15:59+00:00 oktober 15th, 2018|Logistiek, Overig nieuws, Pallet meubels|0 Reacties

Geef een reactie

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.