>>>>Retour & Ruilen
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Retour & Ruilen 2018-08-13T12:02:44+00:00

Retourneren & ruilen

Niet goed, geld terug.

Je plaatst bij ons een bestelling en ontvangt deze netjes de volgende werkdag in huis. Plots schiet je iets te binnen. Deze producten heb je eigenlijk helemaal niet meer nodig. En eigenlijk ben je best wel teleurgesteld over de blauwe kleur, want je had liever een groene variant.

Zolang je je op tijd bedenkt, maken we van retourneren geen probleem. Check hieronder alle ins en outs over het terugsturen van je bestelling.

HERROEPEN (uitsluitend particulieren)

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg op onze webshop de exacte bezorgtarieven van PalletDiscounter. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PalletDiscounter geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@palletdiscounter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wees erop attent dat je binnen de herroepingstermijn iets laat weten, op wat voor manier dan ook. Achteraf jezelf bedenken na deze bovenstaande periode mag niet.

Wanneer kun je een bestelling niet retourneren?

Je kunt als consument je bestelling niet retourneren als het gaat om:

  • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of samengesteld en die dus duidelijk specifiek voor jou zijn bestemd. Daar hebben we zoveel moeite op gedaan.
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben. Van zulke producten terugnemen zou niemand gezonder worden.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Geopend = geopend.
  • Producten die na levering zijn vermengd met andere zaken. We nemen namelijk alleen onze eigen producten terug.

Wat gebeurt er na je retourzending?

Als een bestelling recht heeft op retour en je deze naar ons terugstuurt, ontvang je het aankoopbedrag van je bestelling binnen 14 dagen van ons terug. Wij betalen je met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie heeft plaatsgevonden, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken.

RUILEN

We doen er echt alles aan om productinformatie op onze website zo goed en volledig mogelijk weer te geven. Mocht ondanks dit een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, kan het binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild voor een ander artikel of een andere maat. Even goede vrienden.

Ruilen is echter uitgesloten voor:

  • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of samengesteld en die dus duidelijk specifiek voor jou zijn bestemd.
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Producten die na levering zijn vermengd met andere zaken.

LET OP! De verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij er door ons sprake is van een onjuiste levering. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht om de artikelen te herstellen. Deze kosten worden naar eigen inzicht van PalletDiscounter en naar redelijkheid bepaald.


RETOURNEREN (uitsluitend zakelijke klanten)

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop. Als je dat niet bent, willen we er alles aan doen om je niet met een vervelend gevoel te laten zitten. Daarom hebben we ook voor onze zakelijke klanten een retourproces ingericht. Hieronder lees je hoe je als zakelijke klant een bestelling kunt retourneren:

1. Vul het retourformulier volledig in en stuur het naar info@palletdiscounter.nl. Niet verplicht, maar versnelt wel het proces.

2. Zodra wij het retourformulier hebben ontvangen, krijg je van ons binnen één werkdag een bevestiging van je retour. Print het retourformulier en voeg het toe aan het pakket.

3. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zal er een vervangend product worden verstuurd of storten we het aankoopbedrag (minus eventueel gemaakte kosten voor verkoopklaar maken) binnen 14 dagen terug op je rekening.

Retouradres:
PalletDiscounter

T.a.v. Retourafdeling
Nijverheidsweg 43
6541 CL Nijmegen

LET OP! De verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij er door ons sprake is van een onjuiste levering. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht om de artikelen te herstellen. Deze kosten worden naar eigen inzicht van PalletDiscounter en naar redelijkheid bepaald.

Bij vragen over een retourzending geef je altijd het retournummer op. Zo kunnen wij je snel van dienst zijn.

Belangrijk: voeg een kopie van het retourformulier toe bij je retourzending. Indien dit formulier niet aanwezig is, kunnen wij de retourzending niet verwerken en/of terugbetalen.

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.