>>>>Statiegeld Europallet
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Statiegeld Europallet 2020-02-01T12:11:23+00:00

Statiegeld Europallet

Men denkt vaak dat er op een Europallet statiegeld zit net als bij een frisdrankfles. Helaas is dit een misverstand, want er is in ieder geval geen Europees of landelijk statiegeldsysteem voor euro pallets, zoals vaak gedacht wordt.

Europallets inleveren en verkopen aan PalletDiscounter

Heb je europallets over en wil je deze graag inleveren? Je kunt jouw Europallets verkopen aan PalletDiscounter. Neem contact op via whatsapp 06-15463247 en stuur een aantal goede foto’s van verschillende zijaanzichten. Europallets inleveren kan in Nijmegen, ophalen doen wij vanaf 100 stuks.

statiegeld europallet

Maar heeft een Europallet nog wel waarde?

Gelukkig is hier het antwoord ja op. Er zijn zat pallethandelaren die een kleine vergoeding willen geven voor jouw gebruikte Europallets. Zou een Europallet statiegeld opleveren dan zou je in principe altijd hetzelfde bedrag moeten ontvangen. Dit is dus niet het geval en ontkracht dus de vraag of er statiegeld op een Europallet zit.

Pallet reparatiebedrijven repareren de kapotte EPAL pallets en verkopen ze weer door aan andere bedrijven. Wel moet dit reparatiebedrijf een erkend licentienummer hebben die door EPAL is uitgegeven. Gebruikte pallets verkopen aan Capa Pallets uit Nijmegen is een goed voorbeeld hiervan en is tevens ons zusterbedrijf.

Hoeveel waarde heeft een Europallet?

Wat is de Europallet prijs wat je hiervoor krijgt? De waarde die een gebruikte Europallet heeft hangt af van de staat waarin het verkeerd. Zo verdeelt men ze in 1e of 2e keus. Anderen duiden het weer aan in A-klasse of B -klasse. Feitelijk komt het op hetzelfde neer.

Voor een oude euro pallet die in goede staat is of zo goed als nieuw krijg je logischerwijs meer geld voor terug. Zijn er pallets waarbij de klossen of planken kapot zijn, dan is de waarde nihil.

Statiegeld Europallet in de vorm van een Poolsysteem

Wat ook voorkomt, is dat palletleveranciers die zakelijk pallets verkopen aan bedrijven een eigen ruilsysteem voor statiegeld op europallets hebben bedacht. Zij geven dan een vooraf afgesproken bedrag voor elke europallet die zonder beschadigingen wordt teruggebracht. Zijn de pallets kapot dan krijgt het bedrijf geen of een kleine vergoeding. We noemen dit een pallet poolsyteem.

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.