>>>>Goedkope Europallets Kopen
Al onze prijzen zijn inclusief BTW
Hoge staffelkortingen op grotere volumes
Spoed = voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Producten worden verzonden tegen lage bezorgkosten, zelf afhalen is gratis
Goedkope Europallets Kopen 2018-10-22T00:05:35+00:00

Goedkope europallets kopen

Wil je graag goedkope europallets kopen? Iedereen is op zoek naar euro pallets, maar waar koop je deze EPAL pallets? Voordat je een goedkope europallet koopt, moet je wel weten met welk doel je ze gaat aanschaffen. En bieden ze overal dezelfde kwaliteit aan?

Let bij de aanschaf van goedkope Europallets op deze punten

Je kunt goedkope europallets krijgen via verschillende kanalen, zoals via het internet. Denk aan Marktplaats, Speurders of een website van een plaatselijke pallethandelaar.

Vaak heb je de keuze uit gebruikte europallets en nieuwe. Bij de nieuwe pallets moet je letten of ze voorzien zijn van een brandmerk met een EPAL keurmerk en een code op de klossen. Zijn deze voorzien van de juiste informatie dan heb je te maken met kwalitatief goede EPAL pallets. Zo hebben ze de juiste Europallet afmeting , een gewicht van 25 kg en moeten ze 1500 kg aan draagkracht kunnen verdragen.

goedkope europallets

Goedkope gebruikte europallets kopen

Nu komen we op het punt van gebruikte EPAL pallets. Deze zijn vaak goedkoper dan de nieuwe. Je hebt de keuze uit A-keus of B-keus wat op hetzelfde neerkomt als 1e keus of 2e keus euro pallets. Men denkt soms dat er statiegeld op een europallet zit, maar dit is niet het geval. Wil je van je gebruikte pallets af dan krijg je hier vaak wel een vergoeding voor afhankelijk van de staat hiervan. Deze worden onderverdeelt in de volgende twee:

1e keus) Goedkope gebruikte europallets A-keus

De gebruikte europallets A-keus/1e keus zijn zo goed als nieuw en hooguit 2x op transport geweest. Deze pallets hebben nog een blanke kleur. Ze zijn erg gewild, omdat ze goedkoper zijn dan de nieuwe.

2e keus) Goedkope gebruikte europallets B-keus

Deze gebruikte eruropallets B-keus/1e keus zijn al meer dan dan 2x op transport geweest en hebben geen blanke kleur meer. Vaak hebben ze al een iets donkerbruine kleur. Een pallethandelaar zal de kapotte eruit halen en eventueel repareren wanneer dit nog kan. Ook deze zijn erg populair voor logistieke bedrijven, omdat ze voor transport uitstekend te gebruiken zijn. Bovendien zijn deze gebruikte pallets in financieel opzicht aantrekkelijk.

Goedkope europallets zijn schaars

De goedkope europallets zijn al tijdje erg schaars op de markt. De reden is, omdat ze vaak naar het buitenland worden geëxporteerd en er in Nederland te weinig overblijven. Mondjesmaat kun je er her en der een paar honderd opkopen. Vaak al in slechte staat. Alleen reparateurs met een officieel EPAL licentie nummer mogen deze pallets herstellen. Het is af te raden om dit zelf te doen, omdat hier hoge boetes op staan. Voor particulier gebruik is dit echter geen probleem.

PalletDiscounter Liever WhatsAppen? 06-15463247
Verzenden
Verzenden
De waardering van palletdiscounter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 112 reviews.