Home>>Accessoires>>Pallet Kussens

Pallet kussens kopen bij PalletDiscounter

Wil je graag pallet kussens kopen bij PalletDiscounter? Pak een europallet, leg er een kussen op en je hebt een heerlijke pallet bank. Hoe simpel en lekker kan tet zijn. De maat van de meeste pallets is 120×80 cm en laat dat nu ook een ideale lounge maat zijn. Leg een heerlijk op maat gemaakt pallet kussen in je rug erbij en het loungen kan beginnen.

Lees Meer

Kleurechte en slijtvaste pallet kussens op maat

Via onze partners garanderen wij een hoge afwerkingsgraad van je pallet kussens op maat, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Onze partners maken comfortabele tuinbank kussens voor op een pallet loungeset, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

Stoffen voor pallet kussens

Pallet kussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Kleuren voor palletkussens

Palletkussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of meubels? Het kan allemaal. Bij PalletDiscounter heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf kopen wat je mooi vindt.

Vullingen voor palletkussens

Stevige maar soepele pallet kussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. PalletDiscounter levert via onze partners comfortabele vullingen voor palletkussens op maat voor elk type pallet.

Afwerkingsvormen voor palletkussens

De uitstraling van palletkussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij PalletDiscounter kun je rekenen op een uitstekende afwerking en kwaliteit. Voor welk pallet kussen ga jij?

Go to Top